Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Novemberi események a Mocorgó Óvodában

A Márton-napi beszélgetéseinket, játékainkat követően, óvodánk meghívást kapott egyik kis óvodásunk családjához, állatnézőbe. Olyan sokféle állatot láthattunk a libák mellett - japán és kaliforniai fürj, hortobágyi és pézsma kacsa, őshonos fogolyszínű kakas-, hogy érdemes megnevezni azokat, hiszen nem mindennapos látnivalók. Emellett megvendégeltek minket finom tepertős falatkákkal és teával. Ezúton is köszönjük szépen a szíves vendéglátást a Béres családnak!

Vendégségből-vendégségbe. Ellátogattunk egyik kollégánkhoz szintén állatnézőbe a faluba.  Az időjárás is kegyes volt hozzánk, amikor Viki néniék kacsáit, tyúkjait pulykáit és gyöngytyúkjait nézegethettük meg. Köszönjük szépen vendéglátóinknak a zsíros kenyeret és teát. Megint kaptunk enni-innivalót ezért teli hassal indulhattunk útnak. Úticélunk a falusi játszótér volt, de a benzinkutat is megnéztük, igaz távolról. Az ősz utolsó még szép, száraz napjain tehettük meg ezeket kirándulásokat a gyerekek és a felnőttek nagy örömére!

Amikor beköszöntött a morcos, nedves, esős ősz, akkor sem ijedtünk meg, hiszen rengeteg benti programot tudtunk kitalálni. Szerencsések vagyunk, hiszen fedett, betonos udvarrészünk is van, ezért esőben sem ázunk, nem leszünk sárosak, időjárástól függetlenül tudunk időt tölteni a friss levegőn, amit nagyon fontosnak tartunk, hiszen egészségesnek lenni a legjobb! Foglalkoztunk is vele sokat, hogy a gyermekek minél több tapasztalatot szerezzenek, sok élményhez jussanak játékos formában.

GALÉRIA