Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Mocorgó Óvoda 2019. szeptember

A 2019/2020-as nevelési évben a Körte csoportban a létszám 21 fővel indult, ebből 6 az új kiscsoportos. Az Alma csoportban 19 fő a létszám, ebből 6 új kicsivel bővült a csoport.  Az első napokban olykor volt némi pityergés, szipogás, de hamar megszokták az óvodai lét vidám, mosolygós mindennapjait, hiszen látták, hogy a régi ovisok, a nagyobbak, milyen jókedvvel játszanak. A nagyok zökkenőmentesen visszaszoktak az óvodába, és a régi barátságok is feléledtek, illetve újak is születtek.

Óvodánkban idén is megrendezésre került a gyermekek által nagyon kedvelt, vidám hangulatú Szüreti Kavalkád. Ezen a napon készíthettek a gyermekek mustot, guríthattak tököt, hangszerekkel kísért dalaink pedig bezengték az udvart. Az énekes, táncos körjátékokat is örömmel játszották a gyermekek.

A diószüret ideje követte a Szüreti Kavalkádot. Gyönyörű, óriás szemű diókat termő diófánk, az udvar hátsó részén bőségesen termett idén, ezért a gyermekek nagy élvezettel gyűjtötték azokat. Finom gyümölcssalátát gazdagítottunk termésével, amit aztán együtt fogyasztottunk el.

GALÉRIA