Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

December a Mocorgó Óvodában

Advent idejében egyre inkább közelítünk az ünnepek felé, amely a gyermekek számára is izgalmakkal és várakozással teli volt. Decemberben is örömmel vártuk a szülőket rendezvényeinkre. Először a Mikulás jött hozzánk, a gyermekek izgatottan, mosolygósan várták, hogy énekelhessenek, verselhessenek neki. Jutalmukat, mert jók voltak, megkapták és nagyon örültek a kis csomagoknak. A virgács elkerülte a Mikulás puttonyát, nem kapott senki sem.

Örültünk a Mikulásnak, de hamarosan készültünk a karácsonyváró délelőttünkre, amelyen a szülők, nagyszülők, testvérek és gyermekeik, együtt kézműveskedhettek, alkothattak karácsonyi hangulatban, karácsonyi díszeket. Előtte folyamatosan, ünnepnek megfelelően díszbe öltöztettük az óvodát, hogy ünnepi ráhangolódás is legyen mindig szólt valami kedves karácsonyi dallam. Két csoportunk együtt tartotta a karácsonyi műsorát, ami szépen sikerült. Szülők és gyermekek egyaránt pozitív módon jeleztek vissza a műsort követően, amikor is finom süteményeket és teát fogyaszthattak.

Idén is kaptak a gyermekek egy cipősdoboznyi ajándékot a Baptista Szeretetszolgálattól, az óvoda fenntartójától, amelynek nagyon örültek.  Boldogan mesélték, mutatták egymásnak az ajándékokat és a szülők is hálásak voltak érte. Ezúton is köszönjük fenntartónknak a figyelmességet.

GALÉRIA