Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Október a Pitypangban

Beköszöntött az október és elérkezett a várva várt pillanat: a gyerekek birtokba vehették a felújított udvarrészt. A már használatba vett gumitéglával borított terület mellé elkészült a műfűvel fedett játszótér, melyen a kombinált mászóka alatti terület is gumitégla borítást kapott. Nagy volt az öröm gyerekeknek- felnőtteknek egyaránt, hiszen a változékony idő beköszöntével nagyban bővültek mozgásos lehetőségeink. Balesetvédelmi szempontból is óriási előrelépést jelentenek az új burkolatok.

Október lévén a nagy és a középső csoportban elkezdődtek a tevékenységek. Az óvó nénik minden lehetőséget megragadnak a szabadban történő tevékenykedtetésre is.

Ismét sor került a már hagyományos „Őszi kavalkádra”.Igaz most szülők, vendégek nélkül, betartva a járványügyi szabályokat. Ismét volt tökfaragás, kukoricamorzsolás, dió és mogyorótörés, mogyorógyűjtés, versenyjátékok, sült tök kóstolás…. Újra kinyitott a Pitypang büfé, ahol a dajka nénik meleg teával és gyümölccsel várták a megfáradt „ vándorokat”.Kellemes délelőttöt tölthettünk együtt ezen a gyönyörű őszi napon.

GALÉRIA