Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Csapatépítés – másképp

Csapatépítés – másképp

 

Hétvégén ismét megrendezésre kerület Kisújszálláson a Kivilágos Kivirradtig elnevezésű Gasztronómiai illetve családi fesztivál. A programok több helyszínen, párhuzamosan zajlottak, minden korú, nemű helyi lakos és ideérkezett  vendég megtalálhatta az ízlésének megfelelő szórakozást, tevékenységet. A színes, változatos programok között Káposztás- és bográcsos ételek főzőversenyére is sor került. Intézményünk óvodáinak dolgozói harmadik éve összefogással indulnak a főző versenyen, az idén Sülve –Főzve elnevezésű csapattal.

Az alkalom jó lehetőség a csapatépítésre is, hiszen óvodáink öt különböző telephelyen helyezkednek el a városban, dolgozóink - félszázan – leginkább a hivatalos értekezleteken, intézményi programokon találkoznak.

A rohanó világunkban nagy érték az idő és nagy érték, hogy emberek időt szánnak egymásra, a szabadidő közös eltöltésére. A sátor előtt meg –megálltak az ismerős családok, gyerekek, egy kis kóstolóra, jó szóra, ámulattal nézték a karikás ostorral csattogtató Eta óvó nénijüket, aki valóban betyárossá tette az ételt az üstben fővő töltött káposztát.

Már a szervezés és az előkészületek is az együtt gondolkodásról, adakozásról, önzetlenségről  szóltak. A közös munka után jó volt asztalhoz ülni és együtt falatozni, nem is gondolva arra, hogy 90 csapat között egy Főzőversenyre neveztünk be. Az eredményhirdetésen azért várakozással hallgattuk a szakértő zsűrit és nagy elismerés volt számunkra, hogy a Betyáros töltött káposzta Arany minősítést kapott, a Káposztás rétes pedig különdíjas lett.

 

"Csinálj bármit, mindig az számít, hogy hogyan csinálod, és van-e kivel, mert ez csapatjáték, és már az is ajándék, ha figyelsz arra, aki rád figyel." (William Shakespeare)

 

Jövőre Veletek—ugyanitt….

Ponyokainé Rab Judit és Farkas Hajnalka

Baptista Szeretetszolgálat Kisújszállási Óvodája

GALÉRIA