Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Béla Király Úti Óvoda 2018/2019 április

Április elsején itt tartotta lakossági fórumát Demeter Jánosné, Jutka néni, a 8-as számú körzet képviselője. Óvodánk megbízott vezetőjének átadott egy összeget, mellyel a 40 éves évforduló megünnepléséhez járul hozzá. Erre a 2019/2020-as tanév elején kerül majd sor.

Április másodikán pályázati forrásból a nagyok busszal Szandaszőlősre utaztak egy interaktív zenés műsort megnézni.

Az iskolába készülők „tengerész tánccal” készültek az OVI GÁLÁRA, mely olyan jól sikerült, hogy felkérték őket, adják elő a Kossuth iskola egyik rendezvényén is.

Így ebben az évben már másodszor veszünk részt külső rendezvényen előadóként (novemberben a Baptista Művészeti Napokon mesét adtunk elő). Ez nem kis teljesítmény egy 46 fős 2 csoportos óvodától, ahonnan csak 9 gyerek megy szeptemberben iskolába.

Megnéztük a Vigadóban Papp Tímea kavicsművész „A kő lelke” című kiállítását. A gyerekek örömmel fedezték fel egy-egy alkotásban az ismert meséket, választottak maguknak kedvenc képet. Készültünk a Húsvétra festéssel, ragasztással, nyuszis játékokkal. A Föld Napja alkalmából ismerkedtünk a földgömbbel, virágot gyökereztettünk és ültettünk. Az OVI NYITOGATÓ napokon vártuk a leendő óvodásokat, akik az első nap délelőtt kevesen, a második nap délután már többen jöttek játszani az óvodába.

GALÉRIA