Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Sásastó Úti Óvoda 2021. április

Én kis kertet kerteltem,

Bazsarózsát ültettem.

Szél, szél fújdogálja,

Eső, eső veregeti, huss!”

 

Újra együtt az óvodában

Nagyon vártuk már, hogy április 19-én ismét birtokba vehessük az óvodánkat. Reméljük, hogy ez volt az utolsó ilyen alkalom, hogy a pandémiás helyzet miatt zárva voltunk.

Első nap a gyermekek nem tudtak betelni egymással, és a játékokkal. Ragyogó, csillogó szemekkel, mosolygós ajkakkal, hatalmas öleléssel üdvözölték rég nem látott társaikat és óvónénijeiket.

Ezen a héten a gyermekek fokozatosan visszaszoktak az óvódai életbe, az óvoda szabályait, szokásait felelevenítve. Természetesen a Föld Napjáról sem feledkeztünk meg, így folyamatosan mindennapi tevékenységeink is ezt tükrözték. A gyermekek április 22-én egy-egy virágpalántával érkeztek az óvodába, és a délelőtt folyamán el is ültették az óvoda udvarán. Jó volt nézni a sok kis dolgos, szorgos kezet. Kedves szülők, köszönjük a felajánlásaitokat! Az udvari játék során pedig a jó idő beálltával végre birtokba vehették az új, műanyag motorokat. Még egyszer köszönjük a Kisúji Autó MSE hozzájárulását!

Április utolsó hetében pedig a legszebb vasárnapra, az Anyák Napjára készültünk. Verset, dalt tanultak a gyermekek és nagy örömmel, titkolózással készítették édesanyáknak és nagymamáknak a meglepetés ajándékokat. Varrtak, ragasztottak, festettek és péntekre minden elkészült. A járványra való tekintettel a személyes találkozás nem volt lehetséges, ezért az édesanyák és nagymamák köszöntése videofelvételen lett rögzítve, melyet minden család saját otthonában tekinthetett meg. Reméljük, feledhetetlen perceket szereztek gyermekeik szívhez szóló üzeneteik. Sok-sok visszajelzést kaptunk a szülők részéről, amit nagyon szépen köszönünk!

Az eltelt időszakról, tevékenységekről folyamatosan tájékoztatjuk a szülőket fényképek segítségével.

 

Továbbra is köszönjük együttműködésüket, megértésüket:

a Sásastó úti óvoda óvódapedagógusai, dajka nénijei

 

„Te vagy aki felneveltél,

Két karodban dédelgettél,

Jóban rosszban mellettem vagy,

Szeretlek téged: ANYA”

GALÉRIA