Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Nyári élet a Sásastó Úti Óvodában

"Szervusz kedves Napsugár!

Örülünk, hogy itt a nyár!

Kérlek, süss jó melegen,

Melegítsd a szíveket!"

Nyáron nem volt hiány napsütésben. Ezt kihasználva 2 év után újra megrendezhettük az Alapítványi Sportnapunkat. Egy tartalmas, emlékezetes vasárnapi délutánon vehettek részt a vendégek, és végre együtt voltunk!

A nyári hónapokban is tudatosan készültünk nap mint nap, hogy gyermekeinknek különböző változatos tevékenységeket kínáljuk fel. Természetesen ezek mellett a szabad játék mindvégig biztosított volt.

Június közepétől két óvodából vendég gyerekek érkeztek, akiket nagy szeretettel fogadott mindenki - gyermek és felnőtt egyaránt. A folyamatos udvari tartózkodás során kiemelt figyelmet fordítottunk az egyéni szükségletek kielégítésére, melyben a nevelőmunkát segítők nagy segítségünkre voltak. A nagy kánikula alatt biztosítva volt a folyadék, árnyékos hely, pihenés, stb. Minden gyermek megtalálta a neki kedves, szórakoztató tevékenységet, elfoglaltságot, és közben új barátságok szövődtek. Öröm volt együtt látni az óvodásainkat a vendég gyerekekkel. Úgy érezzük, mindenki számára élményekkel teli időszakot zárhattunk.

Köszönjük a Sásastó Úti Óvoda dolgozóinak, hogy a szabadságuk alatt az udvari fa játékokat ismét lefestették. Köszönjük a nyár folyamán a Szülők megértő, segítő hozzáállását.

 

Sásastó Úti Óvoda dolgozó

GALÉRIA