Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Július a Sásastó Úti Óvodában

Június közepétől három óvodából vendég gyerekek érkeztek, akiket nagy szeretettel fogadott mindenki - gyermek és felnőtt egyaránt. Július elejére a „bélás”, „pitypangos”, „petőfis” és a „sásastós” ovisok teljesen összeszokott csapattá váltak. Eleinte 3 csoportban történt az étkeztetés és az altatás, amely a fokozatosan csökkenő gyermeklétszám miatt végül két csoportra redukálódott.

Minden gyermek megtalálta a neki kedves elfoglaltságot: volt kézműveskedés, ahol gyönyörű pillangók, koronák, vagy épp távcsövek készültek a szorgos kis kezek által, de volt az udvaron zenehallgatás, tánc és bulihangulat, vagy épp esküvő, és a kislányok hajkoronája is meg-megújult egy két ügyes nevelő keze alatt, akik káprázatos fonásokkal örvendeztették meg gyermekeket, szülőket egyaránt.

Az időjárási előrejelzések nagy melegre utaltak, melyet tapasztaltunk is, ezért folyamatosan biztosítva volt a folyadék, párakapu, és az óvónők, dajkák, pedagógiai asszisztensek tudatosan készültek vizes, jeges, saras játékokkal, így a kicsik számára nem csak elviselhetőbbé tették a mindennapokat, hanem valódi élményekkel is gazdagodtak.

Minden nap biztosítva volt gyermekeink számára a friss gyümölcs, melyet nem csak a konyháról, hanem szülői felajánlás során is kaptunk, melyet ezúton is köszönünk! Nagyon sokat jelentett, hisz a folyadékpótlás minden formája kiemelten fontos volt a nagy hőségben.

A nyári időszak során óvodánk még két klímával gazdagodott, így már mindhárom csoportunkban elviselhetővé, sőt kellemessé teszi az ott tartózkodást, alvást. Nagyon szépen köszönjük!

Köszönjük szépen „vendég” dolgozóinknak a Béla Király Úti Óvodából, a Pitypang Óvodából és a Petőfi Óvodából, hogy jelenlétükkel színesítették a nyári ovi mindennapjait, és közösen új élményekkel gazdagítottuk ovisaink ittlétét.

A Sásastó Úti Óvoda kapuja most egy időre bezár, hogy kipihenten, megújulva, feltöltődve, és csordultig szeretettel várjuk vissza „régi” és újonnan érkező gyerekeket szeptembertől.

Sásastó Úti Óvoda közössége

GALÉRIA