Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

A legszebb május a Sásastó Úti Óvodában

Kérdezhetnénk: miért is a legszebb? A válasz egyszerű! Ebben a hónapban köszöntjük az Édesanyákat, a nagyok búcsút vesznek szeretett óvodájuktól, elballagnak és gyereknappal zártuk ezt a hónapot. Május első hetében az édesanyákat, nagymamákat, keresztmamákat egy szépen feldíszített ünnepi sarokban, meghitt hangulatban köszöntötték a gyerekek. A tanult kis köszöntő után saját készítésű ajándékokat átadva megvendégelték süteménnyel és innivalóval az ünnepelteket. Nálunk már évek óta ez az egyszemélyes köszöntés zajlik, és erről mindig pozitív visszajelzést kapunk.

Május 11-én volt az utolsó "Móka torna" a középsős gyermekeknek. Köszönjük Balogh Anita és Szabó Katinka óvó néniknek a sok sok hangulatos, vidám, szórakoztató mozgásos foglalkozásokat. A nagyok játékos angol foglalkozása is ebben a hónapban fejeződött be. Köszönjük szépen Papp Bernadettnek, hogy egy kicsit bevezette a gyerekeket az angol nyelv rejtelmeibe.

Május 19-én a nagyok búcsúztatására került sor, mely a sok eső miatt a Művelődési házban került megrendezésre. A ballagási dekoráció ismét gyönyörű, esztétikus volt. Egy színvonalas műsort láthattuk a gyerekektől. A sok sok gyakorlás meghozta a gyümölcsét. Köszönjük Balla Anna és Andrási Tímea óvó néniknek a felkészítést, és Farkas Zoltánné Marika dadus néninek a segítségét. A gyermekeknek jó tanulást, vidám iskolás éveket kívánunk!

A nagyok és a biztonságosan kerékpározni tudó középsősök május 26-án egy nagy kerékpártúrán vettek részt. A segítő szülőknek köszönjük, hogy ott voltak! Hatalmas élmény volt mindenkinek.

Május 30-án, délután óvodánkba eljött Molnár Orsi, és egy színvonalas, vidám koncerttel kedveskedett a gyerekeknek. Köszönjük a fenntartónknak, intézményvezetőnknek a 70 ezer forintos támogatását! Május 31-én délelőtt gyermeknapot tartottunk az óvodánkban. Sok mozgásos, ügyességi feladatban vehettek részt a kicsik és nagyok. Természetesen a meglepetés sem maradhatott el. Köszönjük a SzSz tagoknak a vásárlást!

Ebben a hónapban gyermekeink a következő témákkal foglalkoztak: háziállatok, közlekedés, szárazföldi, vízi, légi közlekedési eszközök, városunk nevezetességei.

 

Sásastó Úti Óvoda közössége

GALÉRIA