Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Szeptember a Pitypangban

Szeptember a befogadás jegyében zajlott most is, mint mindig. A Maci csoport 24 nagycsoportost várt vissza, a Gomba csoport 22 középsőst, a Katica csoport pedig 24 kiscsoportos gyermeket kezdett bevezetni az óvodai élet csodás napjaiba.

Az időjárás elég szeszélyes volt, de nem szegte kedvünket, hiszen a csodálatos négyévszakos udvar már eső után is „várja” a mozogni vágyó gyerekeket.
Elkészült az udvar felújításának harmadik fázisa is, melynek keretében a nagycsoportosok kaphattak új, kombinált mászókát, hintát, homokozót, természetesen minden eszköz alatt ütéscsillapító gumiburkolat található a gyerekek testi épségének megóvása érdekében. Befejeződött a tereprendezés is, így optimálisak a lehetőségek minden nagymozgásos játék, szabályjáték, csoportos ill. családi rendezvény számára.
A mobilitás hetének jegyében, az autómentes nap apropóján a nagy és a középső csoportos gyerekek sétára indultak a városban, hiszen a közlekedés zöldítése minden korosztály számára fontos és követendő.
A legkisebbek a beszoktatás, befogadás időszakát élik meg. Az óvodánkban rugalmas beszoktatási időszak zajlott, zajlik. Szem előtt tartottuk a gyerekek illetve a szülők igényeit, személyre szabottan alkalmazkodtunk a munka, a család sajátos elvárásaihoz. Figyelembe vettük a kisgyermekes családok napirendjét.

Újra gyerekzsivaj tölti meg kedves óvodánkat, ami hihetetlen öröm számunkra!
Kívánunk minden kedves szülőnek, gyermeknek, kollégának élménydús új nevelési évet!

GALÉRIA