Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Novemberi és decemberi kalandok a Pitypang ovisokkal

A november és december sem telt programok nélkül a Pitypang ovi „kis lakóinak”Novemberben ellátogattunk a Baptista Imaházba. Itt Bögös Jenő fogadott minket. Érdekes történetekkel lettünk gazdagabbak, új dalokat tanulhattunk Jenő bácsitól. Fényderült az imaház titkára is, hiszen Jenő bácsi megmutatta az emelvény alatt megbújó medencét, s azt is megtudhattuk mire szolgál. Ez úton is köszönjük a tartalmas délelőttöt.

November 30-án egy Hálaadással egybekötött nyílt délelőttön vehettek részt a szülők, így beleláthattak a gyerekek egy napjába, melyet közös énekkel zártunk, Bögös Jenő közreműködésével.

December 7-én érkezett hozzánk a Mikulás, amíg ő szétosztotta a csomagokat, addig a manója segítségével a gyerekek kipróbálhatták a varázslatos pónifogatját ( a rénszarvasok sajnos 6-án nagyon elfáradtak, így a pónik léptek a helyükre.) Külön öröm volt a gyerekeknek, hogy az anyukájuk, nagymamájuk, kistestvérük is együtt várta velük a Mikulást, hiszen ezen a napon is megnyílt az ovi kapuja az érdeklődő családtagok számára.

December 17-én délután kézműves vásáron gyarapíthattuk karácsonyi kincseinket, melyre az ügyes kezű, segíteni vágyó szülők jóvoltából került sor. Önzetlen segítségeteket köszönjük!

Ellátogathattunk december 18-án a mobil planetáriumba, amelyet a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola jóvoltából tekinthettünk meg. 19-én pedig karácsonyváró összeállításokkal vártak minket a kossuthos gyerekek és tanáraik. Igazán hálásak vagyunk az színes programokért.

Végül megkoronáztuk a karácsonyi ráhangolódást: 18-án a Gomba, 19-én a Maci, 20-án pedig a Katica csoportos gyerekek és felnőttek várták családtagjaikat egy rövid műsorral és kézműveskedéssel. Végül egy kis szeretetlakomával kívántunk egymásnak Boldog Karácsonyt, és szeretetteljes új esztendőt!

GALÉRIA