Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Március a Pitypangban

Elérkezett az első várva várt tavaszi hónap, legnagyobb örömünkre. Szemléltük, ahogy megújul a természet, megtelik élettel minden. Hála az udvar műfüves és az ütéscsillapító gumiburkolatának egész télen élvezhettük a friss levegő jótékony hatását, hiszen a sáros udvar immár nem jelenthet akadályt, ha mozogni szeretnénk a friss levegőn.

A Gomba csoportban az érzékszervek témakörében ügyeskedhettek a legnagyobbak, a Maciban és a Katicában pedig a járművek varázslatos és sokszínű világába kaphattak betekintést a gyerekek.

Sajnos a pandémia ismét keresztülhúzta terveinket. A márciusi nemzeti ünnepünket online formában tudtuk ünnepelni a gyerekekkel. Azóta is folyamatosak a pedagógusok által történő feltöltések a zárt Facebook-csoportokba. Március 15. után folytatódott a közlekedés, következett a víz világnapja, tavasz és most a húsvéti ünnepkörbe vetettük bele magunkat nagy lelkesedéssel.

Ezúton is köszönet a lelkes szülői közreműködésért, melyet oly sokan tanúsítanak. Nagy öröm számunkra a gyerekekről és csodás alkotásaikról készült fotók. Bízunk benne, hogy nemsoká személyesen is találkozhatunk, együtt lehetünk.

Addig is néhány kép a folyamatosan megújuló óvodaudvarról, melyen folytatódik a játékpark frissülése, a műfüves burkolat lehelyezése.

Vigyázzunk egymásra!

GALÉRIA