Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Május a Pitypangban

Beköszöntött a május, s vele együtt az év legszebb időszaka, hiszen az édesanyákat köszöntöttük május első vasárnapján. Barkácsolni hívtuk a szülőket, hogy egy közös délutánon készítsenek ajándékot a nagymamáknak. A Maci és a Gomba csoportos gyerekek meghitt köszöntésre várták az édesanyákat a csoportszoba egyik kedvesen feldíszített, hangulatos zugában, ahol kettesben köszönthették fel a gyerekek az anyukájukat. A kis Katicák egy közös anyák-napi délutánon, együtt ünnepeltek a csoportszobában.
Elballagtak a legnagyobbak. A Maci csoportos gyerekek ballagásának a Kossuth Iskola biztosította a helyszínt, melyet ezúton is köszönünk.
Véget értek a különböző foglalkozások, melyek színesítették a Pitypang Oviba járó gyerekek mindennapjait: a „Bütykölde” Saci nénivel, az angol szakkör Timi nénivel, a „Bibliaismeret” Kriszti nénivel. A nagycsoportos gyerekeket egy utolsó közös élményre várják június első hetében . A „Fürkész” tábor lehetőséget biztosít a helyi nevezetességek áthatóbb megismerésére, újabb kalandokban részesítve a „Macikat”.
Május a gyereknap jegyében zárult. Egy héten keresztül várták az élmények a gyerekeket. Volt ugráló vár, lufi hajtogatás, jégkrém, vattacukor. A hét zárásaként a felejthetetlen Grimm-Busz Színház varázsolta el a gyerekeket a Pitypang udvarán.
Május utolsó napján Pitypang-napi délutánra vártuk a szülőket. A közös játék, feltöltődés felemelő volt mindnyájunk számára, összehozva a szülőket, nagyszülőket, gyerekeket. A délutánt a szülők által készített sok-sok finom falat tette hangulatosabbá, melyeket ezúton is köszönünk.
Az Ovi –olimpiával zárult a rendezvények sora, amely a nagycsoportos gyerekek erőpróbája. A rendezvény a Kossuth Iskola tornatermében került megrendezésre. A közös élményben részük lehetett a szülőknek is, akik szurkolhattak a gyerekeknek. A megmérettetésről minden csapat saját serleggel tért haza. A gyerekek boldogan viselték az érmet, melyet mindenki kapott a ”rangos” sporteseményen való részvétel emlékére.
Mindenkinek kellemes nyári pihenést kíván a Pitypang apraja, nagyja.

GALÉRIA