Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Május a Pitypangban

Elérkezett a május, és vele együtt legkedvesebb ünnepünk, az anyák napja. Az április készülődéssel zárult, a május pedig azzal folytatódott. Szorgos kis kezek készítették a gyönyörű kincseket az édesanyáknak. Örömmel készültek a gyerekek az anyák napi délutánra, mely végre a „hagyományos” keretek közt zajlott, meghitt hangulatban, gyerekek és felnőttek legnagyobb örömére.
Májusban a természet is kivirágzik. Rövid séták alkalmával megfigyelhették a gyerekek, a növény és állatvilág változásait. Ehhez kapcsolódva készültek a pillangók, katicák.

Kihasználva a csodálatos időjárást, a szomszédos játszóteret is felfedezték a gyerekek.

Május 20-án elköszöntek a Katica csoportos gyerekek az óvodától egy bensőséges ballagáson, melyen szintén részt vehetett minden kedves vendég, aki fontos volt a gyerekek szívének.

Egy „játszós” délutánra hívtuk és vártuk a kedves szülőket május 27-én délután, a Pitypang –napra! Legnagyobb örömünkre szinte minden család kedvet kapott a közös játékhoz, versengéshez, barkácsoláshoz.

A hónap végén elérkezett a gyerekek ünnepe. Volt itt kecskefogat, fagyi mérés az udvaron, ugráló vár, óriás puzzle, térbeli kirakó…minden jó.

Szeretnénk megköszönni minden kedves támogató szülő segítségét, akik adományaikkal segítettek a Pitypang nap lebonyolításában.

Köszönet Edina és Inci néninek, akik lehetővé tették, hogy a gyerekek megismerkedjenek a kecskefogattal. Igazán hatalmas élmény volt!

GALÉRIA