Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Február a Pitypangban

Ha február, akkor farsang!  De mielőtt belekezdtünk volna a farsangi készülődésbe, megfigyeltük meglátja-e a medve az árnyékát! Nagyon fellélegeztünk, mert nem látta meg….
És mivel is kezdhetnénk mással a februárt, mint a farsangi készülődéssel, hiszen ez tartja lázban a gyerekeket január óta. Mindenki izgatottan készülődött, keresgélt milyen jelmezbe bújjon, mivé változzon át, ha csak egy napra is! Készült a dekoráció, születtek a szebbnél szebb farsangi szemüvegek, álarcok, farsangi kalapok. Amikor kellőképpen felkészült mindenki, elérkezett a nagy nap! Csodálatos átváltozásoknak lehettünk tanúi: eljött a méhecske, a katica, a pókember, Aranyhaj szívét elrabolta a rendőr, csupa csoda volt az egész nap!
Érkezett finom farsangi fánk is. A nap folyamán izgalmas játékokkal, zenével, tánccal telt az idő!
Ezzel még nem ért véget a farsangi mulatozás, hiszen a hetet a pizsi-buli zárta. Ez volt ám az igazi móka! Belépés csak pizsamában, gyereknek felnőttnek egyaránt! A nap „fénypontja” a párnacsata volt, melyben minden csapat nyert! Szóval a farsangi napok tele voltak csodákkal! Lesz mire emlékezni hónapokig! Reményeink szerint sikeresen elűztük a telet!
Figyeljük a természet éledését, a virágok nyílását, fürkészve várjuk a megújulást!

GALÉRIA