Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Életképek a Pitypangból (A veszélyhelyzet alatt és után)

Március 16-tól ügyeleti ellátás folyt óvodánkban. Egy csoportszobában 5 gyermek fogadására volt lehetőségünk. A kis létszámtól függetlenül a tervezett témahetek megtartásával igyekeztünk változatossá tenni a maroknyi csapat mindennapjait. Ezzel párhuzamosan a zárt Facebook csoportokba folyamatosan megtörtént a témához kapcsolódó tartalmak feltöltése az otthon tartózkodó gyermekek szülei részére.

Témáink, a teljesség igénye nélkül pl.: Föld-napja, Anyák napja, Madarak és fák napja, Ébredő természet, Közlekedés-járművek…stb.

Május 25. után kezdett visszatérni az élet a megszokott formájához. Minden óvoda kinyitott és egyre több szülő igényelte gyermekének az óvodai ellátást.

A kidobozolt étel elhordására folyamatosan volt lehetőség a veszélyhelyzet ideje alatt azoknak is, akik inkább otthon tartották gyermekeiket.

A gyerekek nagyon boldogan jöttek újra óvodába, örültek – örültünk egymásnak, hogy ismét együtt lehetünk.

Így a Trianoni emlékműnél is leróhattuk tiszteletünket együtt egy kellemes sétával egybe kötve.

Június 25-én pedig – igaz a megszokottól eltérő módon, a biztonsági előírások betartásával és szűkebb körben - elbúcsúzhatunk az iskolába készülő nagycsoportosainktól.

A nyári hónapok óvodai igényét a szülőkkel együtt működve ismét elkészítettük. Intézményünk óvodáiban az óvodai ellátást, gyermekek elhelyezését, az igényfelmérés alapján folyamatosan biztosítjuk.

A nyári szünidőre mindenkinek kellemes feltöltődést kívánnak a Pitypang Óvoda dolgozói.

GALÉRIA