Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Augusztus a Pitypangban

Miután június 25-én megtartottuk rendhagyó ballagásunkat, júliusban zárva volt az óvoda kapuja. Azonban ez az időszak nemcsak a pihenésről, hanem a megújulásról is szólt. Megérkeztek az új ágyainkhoz az esztétikus, könnyen kezelhető tároló szekrények mindhárom csoportba. 

Megújult a konyha is, melynek átépítése után a legmodernebb bútorok és eszközök kerültek beszerzésre. Az óvodaudvar rendezése, felújítása jelenleg is zajlik. 

Augusztusban ismét kitárta kapuját a Pitypang ovi is.Boldogan érkeztek a gyerekek, mi is alig vártuk őket, hiszen volt, akivel március óta nem találkoztunk. A nyári időszak sem telt tétlenül. A délelőttök túlnyomó részét az udvaron töltöttük. Lehetett homokvárat építeni,fagyit árulni,főzőcskézni, festeni, gyurmázni, barkácsolniA reggeli gyülekező is az udvaron zajlott, az árnyékot adó fák alatt. Amikor az időjárás engedte elsétáltunk környező játszóterek valamelyikére, a gyerekek legnagyobb örömére. Augusztus végén már a leendő kiscsoportosaink is bekukkanthattak az ovi udvarára. Hihetetlen öröm látni csodálkozó, várakozással teli szempárokat! 

Természetesen az egész nyári nyitva tartás alatt és a szeptemberi indulást követően is az intézmény minden dolgozója fokozott odafigyeléssel tartja és tartatja be a járványhoz kapcsolódó szabályokat, higiéniai előírásokat.

GALÉRIA