Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Április a Pitypangban

Április első két hetében folytatódtak az online feltöltések a zárt csoportokban. Az ügyeleti ellátás ideje alatt sem tétlenkedtek a gyerekek.
Majd elérkezett a várva várt nap, április 19-től újra együtt lehettünk. Írhatnám ugyanazokat a sorokat, amiket már itt többször leírtam…igazából nincsenek szavak, örülünk egymásnak, újra és újra. Éppen jókor csöppentünk vissza a megszokott életünkbe, hiszen ebben az eufórikus, kicsit mesebeli hangulatban készülhettünk az anyukáknak, nagymamáknak egy kis meglepetéssel. Túlzások nélkül mondhatom, igazán jól sikerült. Boldogan készültek a gyerekek a titkos projektre. A készülődés pillanatait megörökítettük néhány fotón. Bízunk benne, hogy sikerült szebbé varázsolnunk ezt a csodálatos napot.
Közben azért szakítottunk időt a Föld napjára is, amit immár a megújult udvaron is tarthattunk. A gyerekek boldogan vették birtokba legújabb kincsünket. Kincsnek neveztem, hiszen megfizethetetlen az a lehetőség, amikor nem kell az időjárás szeszélyeitől függnünk, ha ki akarunk jönni a szabad levegőre.
Várjuk a jó időt, örülünk egymásnak, és lélekben hangolódunk a nagyok búcsúztatására.

GALÉRIA