Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Tovább folytatódtak a felújítások az óvodákban

Tovább folytatódtak a felújítások

A BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT KISÚJSZÁLLÁSI ÓVODÁJÁBAN

Intézményünk öt telephelyen működik, a felújítási munkáinkat úgy tervezzük, hogy a legtöbb helyen legyen öröm a nevelési év kezdésére. A nyári hónapokban fenntartói támogatással, költségvetési forrásainkból tovább folytatódtak az előző évben megkezdett látványosabb felújítási munkák. Az elmúlt években több nagyobb belső felújításunk volt: a Mocorgó Óvoda csoportszobáinak, tornaszobájának és a Béla Király Úti Óvoda tornaszobájának burkolat cseréje, Petőfi Óvoda homlokzati nyílászáróinak cseréje, belső mázolási munkálatok, valamint már hat gyermekcsoport mosdója teljes körűen felújításra került..

Ezen a nyáron még három gyermekmosdó teljes felújítására került sor, a Petőfi és a Sásastó Úti Óvodákban. Így már elmondhatjuk, hogy háromcsoportos óvodáink mindegyikében korszerűen felújított, esztétikus gyermekmosdók várják az óvodásokat.

A belső mázolási munkák, most a Pitypang Óvodában folytatódtak.  Részleges ablakcserére került sor a Béla Király Úti Óvoda, Petőfi Óvoda, Pitypang Óvoda és a Sásastó Úti Óvodában. A Petőfi Óvodában az egyik gyermeköltöző áthelyezésével tornaszertárat is sikerült kialakítanunk.

Ezen a nyáron végre a Béla Király Úti Óvoda csoportszobáinak burkolatcseréjére is sor került, melyet már évek óta terveztünk.

Mindezek mellett a nyáron szokásos tisztasági meszelések is megtöténtek az öt telephelyen. A nyári hónapok alatt eddig több mint 15 millió forint értékű felújítás valósult meg a fenntartónk támogatásával. Ezentúl folyamatban vannak még szerény mértékű bútor és textil beszerzések is.

Hálásak vagyunk az eltelt időszakért, a megvalósult munkákért, a megújult környezetért. Már a következő esztendőre is vannak tervek, és bízunk abban fenntartói támogatással a megújulás folytatódik, óvodásaink, családjaik és alkalmazottaink örömére.

 

Rab Judit intézményvezető