Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Nyári élet a Béla Király Úti Óvodában

Óvodánk 2021. június 16 – július 16-ig volt zárva. Ebben az időszakban a Sásastó Úti Óvoda fogadta az óvodásainkat, akik nagyon jól érezték magukat  az ottani közösségben.

A szabadságolási időszak alatt megtörtént a csövek festése és a nyári időszak végén a tető felújítása, szigetelése. A nyár folyamán óvodánk új hűtőszekrényt, klímaberendezést és szúnyoghálót kapott.

A nagytakarítás után tiszta környezet várta vissza gyermekeinket és a pár „sásastós” gyermeket.  A nyári szabadságolások miatt vendég óvó néni és dajka nénik látták el a feladatokat. Ezúton köszönjük meg a segítségüket.

A nyár meleg időszaka sok játéklehetőséget nyújtott a gyerekeknek. Kedvelt tevékenység volt a vízzel festés, trambulinozás, horgászos játék, hajó, repülő hajtogatás…

Kihasználtuk a spontán adódó ismeretszerzési lehetőségeket. Közvetlenül megfigyeltük a levegő, a víz, a nap hatását ránk és a minket körülvevő természetre. Pl.: nyári zápor után frissebb a levegő, életre kelnek a növények.

Óvodánk lehetőséget kapott új játékok beszerzésére, amelyek még több, változatosabb tevékenységekre ösztönzik a gyerekeket.

Kipihenten, szeretettel várjuk régi és új óvodásainkat…

 

Béla Király Úti Óvoda dolgozói

GALÉRIA