Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Béla Király Úti Óvoda 2020/2021 április

A vírushelyzet miatt, bár már nagyon vártuk, nem nyithattak ki az óvodák április 6-án sem.  Otthonról küldött képeken láthattuk, hogyan készültek a gyerekek a Húsvétra. Pár facebook csoportba feltöltött ötlettel mi is megpróbáltunk nekik így a távolból is segíteni.

 

A következő jeles napra, a Föld napjára, szerencsére már együtt készülhettünk óvodásainkkal. Velük együtt örültünk annak, hogy ismét nyitva van az óvoda, és naponta személyesen is találkozhatunk.

 

Az anyák napját igyekeztünk úgy megünnepelni, hogy a vírushelyzet miatti megszorítások ellenére is szép legyen:

  • Napraforgó csoport: A gyerekek által készített ajándék mellé minden édesanyának személyes facebook üzenetben juttatták el azt a kis videót, melyen a gyermekük köszönti őket egy kedves verssel: „Anyukámat meglepem, de kicsi a tenyerem. Nem fér bele annyi virág, amennyire szeretem…..” Anyák napi verses, dalos összeállítással is készültek, amit videóra felvéve feltöltöttek a szülői facebook csoportba.

  • Margaréta csoport: Anyák napi hetet tartottak. Minden nap feltöltöttek egy – két, rövid videót a szülői facebook csoportba a gyerekekről – anyukáknak, nagymamáknak szóló verset, dalt, dalosjátékot. A hét utolsó napján pedig a gyerekek négyszemközt, az udvaron kialakított, feldíszített helyen mondták el édesanyjuknak a versüket és adták át az ajándékukat: „Anyukám, anyukám, találd ki, hogy az én kincsem ugyan ki…”

GALÉRIA