Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Béla Király Úti Óvoda 2019/2020 december

Decemberben nagy izgalommal várták a gyerekek a Mikulást, aki a területi képviselőnknek, Jutka néninek köszönhetően hintón érkezett óvodánkba. A szülők egyrésze és pár kistestvér is részt vett Mikulás ünnepségünkön. Mindig nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy ez az időszak a gyerekek számára örömteli várakozás legyen és ne féljenek a Mikulástól. A kis műsor és a mikuláscsomagok átadása után minden gyerek utazhatott egy kört a Mikulás hintóján.

Már hagyománnyá vált, hogy karácsony előtt a Baptista Szeretetszolgálatnak köszönhetően minden gyerek egy cipősdoboznyi ajándékot kap, amit boldogan vittek haza.

Az óévtől karácsonyváró barkácsdélutánnal búcsúztunk. Ilyenkor minden érdeklődőt szeretettel várunk. Jó volt látni, ahogy óvodásaink szüleikkel, testvéreikkel, nagyszüleikkel együtt készítették a karácsonyfadíszeket, angyalkákat, asztali díszeket. Erre az alkalomra „ünneplőbe öltöztettük” óvodánkat. Karácsonyi dallamok, gyertyafény és a gyerekek karácsonyi műsora tette meghitté ezt a napot. Közös csemegézéssel, kötetlen beszélgetéssel zártuk az évet és kívántunk mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet.

„Hozzon ez az

új esztendő

mindenkinek örömet,

békességben,

boldogságban

nőjenek a gyerekek.”

(Szalai Borbála: Újévi kívánság)

GALÉRIA