Üdvözöljük óvodánk weboldalán!

Április a Béla Király Úti Óvodában

Eseményekben gazdag volt az április.

A hónap elején élményszerző séta keretében megfigyeltük a visszatérő gólyákat, ellátogattunk a közeli Gémes-kúthoz. Még ezen a héten sor került a városi szavalóversenyre, ahol óvodánkat négy kisgyermek képviselte. Nagyon ügyesek voltak, büszkék vagyunk rájuk!

A tavaszi szünet előtti héten a húsvéti ünnepre hangolódtunk. Több húsvéti verset, mondókát, éneket tanultunk és sokat kézműveskedtünk.

Nagyon örültünk, hogy hosszú idő után végre lehetőségük volt a szülőknek, hogy nyílt nap keretében betekintést nyerhettek mindennapjainkba. Erre a napra egy közös húsvéti barkácsolásra és játékra invitáltuk meg a szülőket majd megvendégeltük őket. A közös programot az udvaron tojáskereséssel zártuk. A visszajelzések és tapasztalataink alapján egy tartalmas, jó hangulatú, vidám délelőttöt töltöttünk el együtt.

A tavaszi szünet után került megrendezésre a Kossuth iskola által szervezett Első Baptista Sportnap. Ezen a rendezvényen kilenc iskolába menő gyermekkel vettünk részt. A megnyitó az óvodások által előadott pompomos bemutató volt, amire nagyon lelkesen készültünk. A délelőtt a mozgás jegyében telt: futottunk, sorversenyeztünk, számháborúztunk, bicikliztünk…

A hónap végén az édesanyákat verssel, ajándékkal köszöntöttük.

GALÉRIA