Sásastó Úti Óvoda mindennapjai novemberben 2017

Sásastó Úti Óvoda mindennapjai novemberben

Nem unatkoztak ebben az időszakban sem óvodásaink. Hálaadás napján ellátogattunk a Baptista Imaházba, ahol Bögös Jenő iskolalelkész, interaktív formában szólt a gyermekekhez a szeretet és a hálás szív üzenetét átadva,  gitárjátékával  gazdagította az együtt töltött perceket.

Nagy örömünkre ismét részesei lehettünk a „Mézes reggeli” programnak Simai Krisztián méhészettel foglalkozó édesapának köszönhetően. A gyermekek sok élménnyel, tudással gazdagodva izlelgették a finom és különleges mézeket.

A Művészeti napok keretében óvodásaink a Vígadóban léptek fel „ A gomba alatt” c. dramatikus játékkal,mellyel elnyerték a nézők tetszését. Örömmel és izgatottan készültek az alkalomra ,mely az összetartozás érzését erősítette bennük.

Nyíltnapokra hívtuk a szülőket, hogy betekintést kapjanak az óvodai élet mindennapjaiból. Sok szülő élt a lehetőséggel és érdeklődve töltött el néhány órát csoportjainkban.

Iskolába készülő gyermekeinkkel ismét ellátogattunk a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola és Kollégiumba, ahol szeretettel fogadták a kicsiket, akik büszkén ültek az iskolapadokban.

Sásastó Úti Óvoda mindennapjai novemberben 2017